Η Εταιρεία

Η ίδρυση

Η εταιρία Ορυζόμυλοι Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1979 από τον Γεώργιο Σ. Τζαφέρη έχοντας την έδρα στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Έως και σήμερα η εταιρία παραμένει μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με τον υιό του ιδρυτή της Γεωργίου Σ. Τζαφέρη, Σωτήριο Γ. Τζαφέρη στο τιμόνι της αξιοποιώντας γνώση και πείρα 30 ετών.

Η Εταιρεία

Η εξέλιξη

Αρχικά αντικείμενο της εταιρίας ήταν μόνο η επεξεργασία και εμπορία ορύζης προερχόμενης από τις εκλεκτότερες Ελληνικές ποικιλίες ρυζιού μεγαλωμένες με φροντίδα από Έλληνες γεωργούς στους έφορους κάμπους της Θεσσαλονίκης και του Νομού Σερρών, όπου το μικροκλίμα της περιοχής δημιουργεί ένα προϊόν με συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι ρυζιών μεγαλωμένα σε άλλες περιοχές.

Αργότερα οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτάθηκαν στους τομείς των σιτηρών και των οσπρίων όπου με ιδιαίτερη πάντα φροντίδα αναζητά και διαθέτει τις ποιοτικότερες ποικιλίες της Ελλάδος και του Κόσμου. Στα πλαίσια λειτουργίας της εταιρείας, συσκευάζονται προϊόντα για λογαριασμό τρίτων (private label), καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Εκτός της Ελληνικής αγοράς η εταιρία διαθέτει τα προϊόντα της σε χώρες των Βαλκανίων της ανατολικής Ευρώπης, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Βορείου Αφρικής.

Η υψηλή ποιότητα

Η εταιρία λειτούργει με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, με προσήλωση στην ποιότητα, και συναίσθηση για την παράδοση. Εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης με σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης έχοντας ως γνώμονα διαχρονικές αξίες που πηγάζουν από τον απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή. Βάζουμε τις αξίες μας πίσω από τον κάθε έναν κόκκο ρυζιού που παράγουμε!

Αποστολή μας, η παραγωγή και διάθεση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, απόλυτα ενταγμένων στην Μεσογειακή διατροφή.

Όραμα μας, η διάδοση του ποιοτικού Ελληνικού Ρυζιού σε όλον τον κόσμο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω της σωστότερης διατροφής.

Η Εταιρεία

Δείτε επίσης

1ο χλμ Επαρχιακής Οδού
Σίνδου – Χαλάστρας
57400 | Θεσσαλονίκη

Τ 2310798672
Ε info@thessrice.gr

facebook

Εγγραφή στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα μας