εξαγωγεσ

Δραστηριότητα

H εταιρεία Ορυζόμυλοι Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια στον εξαγωγικό προσανατολισμό της. Η εταιρεία μάλιστα εξάγει σήμερα σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη μεταξύ των οποίων είναι τα Βαλκάνια, η Ευρώπη, η Ρωσία, η Τουρκία και η Βόρεια Αφρική.

Εξαγωγές

Η αποστολή μας

Στην ελληνική επικράτεια η Ορυζόμυλοι Θεσσαλονίκης, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές εταιρείες ρυζιού και οσπρίων.

Μέσα από την ανταγωνιστική τοποθέτηση των προϊόντων μας και
της επικοινωνίας των εμπορικών μας σημάτων, η εταιρεία απευθύνεται σε διαφορετικούς παραγωγικούς τομείς της παγκόσμιας αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι κύριοι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας είναι:

Παγκόσμιες και εγχώριες υπηρεσίες

Καταστήματα Λιανικής

Διανομείς

Προϊόντα Ιδιωτικής ετικέτας

Ανάπτυξη Προϊόντων

Ασφάλεια Προϊόντος

Η υψηλή ποιότητα

Η εταιρία λειτούργει με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, με προσήλωση στην ποιότητα, και συναίσθηση για την παράδοση. Εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης με σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης έχοντας ως γνώμονα διαχρονικές αξίες που πηγάζουν από τον απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή. Βάζουμε τις αξίες μας πίσω από τον κάθε έναν κόκκο ρυζιού που παράγουμε!
Αποστολή μας, η παραγωγή και διάθεση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, απόλυτα ενταγμένων στην Μεσογειακή διατροφή.
Όραμα μας, η διάδοση του ποιοτικού Ελληνικού Ρυζιού σε όλον τον κόσμο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω της σωστότερης διατροφής.
Εξαγωγές

Δείτε επίσης

1ο χλμ Επαρχιακής Οδού
Σίνδου – Χαλάστρας
57400 | Θεσσαλονίκη

Τ 2310798672
Ε info@thessrice.gr

facebook

Εγγραφή στο Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα μας